Mano AQW video pamokos
5 posters
Puslapis 1 iš 1
Re: Mano AQW video pamokos
Nu ka vyruciai matau kad kaikuriem reikia pagalbos keliant class ranka as per 4h pasikeliu iki 10rank
klausiat kur? oki parasot /join pirates einat i kita deni i kita laiva ir wo kapoji piratus o lebgviause taip atsisiunti dark mistic ir apdarai paspaudes <--- arow start bot (enaible attack bot) tada spaudi set spawn point ir fsio palieki o kam pc lagina tia ka zianu ipirkit nauja ;D
klausiat kur? oki parasot /join pirates einat i kita deni i kita laiva ir wo kapoji piratus o lebgviause taip atsisiunti dark mistic ir apdarai paspaudes <--- arow start bot (enaible attack bot) tada spaudi set spawn point ir fsio palieki o kam pc lagina tia ka zianu ipirkit nauja ;D
Zypppy- Narys
- Pranešimų skaičius : 6
Durnas tu daikte Le BOt Parsisiunti, pajungi, ir fsio nereikia jokiu dark mystic
turiu le bot nuo 3.2 iki 4.0 tik kartais pasikeliu rep o ne rank class taigi o dar yra 1 botquestworlds irgi geras dalykelis
Zypppy- Narys
- Pranešimų skaičius : 6
Botai
Boteriai as 51 lwl ir beveik visu turimu klasiu rank 10. Nes be jokiu dark mystic ir le bot kapojausi timespace Uz le botus banina jei dar nezinot
Giedrius- Patryjotas
- Pranešimų skaičius : 47
Teisingai :D
Giedriau cia tiesa zinok bot sudas yra , dabar ae reik tik tuos pizdukus visus scammer sutvarkyt :)
Similar topics
» Kaip enchantment itema
» geriausias acc visoje LIETUVOJE
» SUPERku aqw acc
» keiciu acc, rasot y skipe .
» Mano Character
» geriausias acc visoje LIETUVOJE
» SUPERku aqw acc
» keiciu acc, rasot y skipe .
» Mano Character
Puslapis 1 iš 1